Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Maig 2016
  • Benvolguts vilatans,

    En aquesta darrera legislatura podem estar molt orgullosos d’haver aconseguit una llista formada íntegrament per veïns del nostre poble. Volem fer especial menció que la gent del PP de SVM som gent molt normal, propera i que, com qualsevol altra persona, estimem i volem el millor per al nostre poble. És per això que, a causa de la bona feina que ha demostrat sobradament el nostre alcalde, en Miquel Àngel Martínez i Camarasa, capitanejant el seu equip de govern, hem donat suport i seguirem donant suport a les decisions d’aquest gran equip gestor, amb bones iniciatives i accions ja preses, tal i com varen ser els projectes del Sorli, de l’Institut, de Seguretat Ciutadana, etc.

    Sabem que formem part de partits que, per sigles, estem molt distants amb ideologies, però, sobretot, el que ens importa a tots és el benestar dels vilatans i millorar el nostre poble, perquè segueixi sent un referent al Maresme. 

    Estem treballant rigorosament perquè la gent entengui la nostra proximitat amb els vilatans, estant presents als actes del poble.

    També us volem informar que tenim una Junta Local, en la qual tot el que vulgui formar-ne part té les portes obertes.

    Moltes gràcies a tots els santvicentins/es.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.05.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^