www.svmontalt.cat
  • Sempre és fàcil criticar, el que no és tan fàcil és governar i prendre decisions. Per a nosaltres, governar Sant Vicenç no és cap novetat; ho venim fent des del 2007 amb orgull i satisfacció pel treball fet, liderant la transformació del poble.

    Per contra, alguns altres, des de l’oposició, es limiten a fer allò més còmode: criticar tot el que fa el govern amb discursos buits de contingut, molta demagògia, xarlatanisme barat, mitges veritats i mentides interessades, mentre veuen com passen els dies, sense aportar idees, sense reconèixer que fem coses i que, fins i tot, les fem bé.

    Mentre aquesta oposició destructiva que no aporta res s’entesta a danyar la imatge del poble, nosaltres seguim creant oportunitats de treball i enfortint l’economia, l’educació, la seguretat, la sanitat i, en definitiva, millorant el nostre poble i la qualitat de vida de les persones que hi vivim.

    Potser alguns preferirien que no ens en sortíssim, però els èxits estan a la vista i la feina feta és el millor argument contra les queixes i crítiques gratuïtes i pesa més que els intents de desestabilitzar un govern compromès amb les persones, que seguirà governant per a santvicentins de tots els colors.


Publicat el 01.07.2016