Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Juliol 2016
  • Després del primer any de legislatura el balanç del govern de CiU ha estat força decebedor. Ens trobem davant un equip de govern cansat, sense il·lusió, sense idees, continuista i que ha fet de la màxima «qui dia passa any empeny» el seu eslògan.

    Un any en què hem vist retallada la participació de la ciutadania en passar a fer plens cada dos mesos, el mateix any en què el TSJC ha declarat nul el POUM, un any sense projectes importants… En definitiva, que l’únic que no s’ha retallat ha estat el sou dels regidors de govern, que en aquesta legislatura arriben a cobrar 1.800 € mensuals.

    En una Convergència en hores baixes a nivell nacional i també municipal, la gestió del poble en mans de l’alcalde Martínez es fa per inèrcia, i quan s’actua és de forma barroera i maldestra, amb enfrontaments constants, no tan sols amb regidors de l’oposició, sinó amb molts dels treballadors del mateix Ajuntament.

    En definitiva, males notícies per a aquells que volem un poble viu, dinàmic i participatiu i excel·lents notícies per a aquells que volen un poble ensopit, monòton i previsible.

    Que gaudiu de l’estiu, i al setembre esperem que corrin nous aires a la política municipal.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^