www.svmontalt.cat
  • En el darrer Infomontalt vam llegir un article de l’Ajuntament sobre la nova posada en marxa de la Policia de Proximitat, uns agents que, amb una imatge més propera i «visible», vetllaran per la seguretat dels nostres vilatans.

    El cert és que, malauradament, dies després d’aquesta notícia, un seguit de robatoris van assetjar el poble; un veí de la Cortesa, a peu de carrer, a la riera del Gorg, va ser assaltat amb el pretext de robar-li un anell i li van provocar lesions lleus, a plena llum del dia; es va produir el robatori d’un vehicle, i un altre robatori més a la plaça Dr. Cornudella.

    Tenim càmeres, i ara agents de proximitat, però, malauradament, continuen els robatoris. No serà que es dediquen masses esforços a la vigilància dels propietaris de gossos, o als guals, o als controls de velocitat? Tot és important, però per sobre de tot s’hauria de prioritzar la seguretat dels santvicentins i les santvicentines.

    Que quedi constància que el nostre grup, amb aquest escrit, NO critica la feina de la Policia Local del poble: aquests agents, amb els efectius que tenen, fan el que els manen i el que poden; ara bé, potser des del Govern del nostre ajuntament no es fa tot el que es pot fer. Ho deixem al vostre criteri.


Publicat el 01.07.2016