X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Juliol 2016
  • Tristament, hem viscut una altra vegada al poble un acte de vandalisme i de poc civisme. Durant els dies anteriors a les eleccions del dia 26, algunes pancartes del PSC van ser trencades i arrencades.

    Aquest fet fa palès que hi ha una minoria de gent que no accepta i que no respecta les diferents ideologies i maneres de pensar, només la seva deu ser la correcta i volen imposar-la, menyspreant les d’altra gent.

    Vivim en una societat lliure?, democràtica?, amb llibertat d’expressió per a tothom? Perquè penjar pancartes de diferents partits polítics i respectar-ho és llibertat d’expressió; intentar anul·lar i menysprear altres pensaments polítics no és llibertat d’expressió, d’això se’n diu imposar.

    Als socialistes de Sant Vicenç ens dolen els fets succeïts; nosaltres sí que respectem les diferents ideologies polítiques i els diferents partits del poble i companys que fan una feina digna encara que sovint no en compartim l’ideari, però per davant de tot, el respecte.

    El PSC de Sant Vicenç denuncia tots els actes vandàlics que embruten el dret de les persones a expressar amb llibertat els seus ideals i pensaments.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^