www.svmontalt.cat
  • Som a punt de posar punt i final a les ocupacions il·legals del camí del Padró, una problemàtica molt complexa que estava posant en perill la convivència ciutadana. L’Ajuntament ja ha pres possessió de 8 dels 9 habitatges ocupats i resta en espera que properament el jutge n’ordeni el darrer desallotjament.

    No ha estat una tasca gens fàcil i ha calgut que hi aboquem molts esforços, però veient els greus problemes que actualment estan patint poblacions molt properes a causa d’aquest tipus d’ocupacions, ens hem de felicitar per l’èxit obtingut.

    Des d’un primer moment, el govern municipal va informar d’aquest assumpte als grups de l’oposició i va demanar-los el seu suport i col·laboració davant una situació excepcional que estava provocant molèsties, actituds incíviques i perjudicis als veïns.

    La posició del govern ha estat sempre la de ser al costat de la seva ciutadania, però, malauradament, no tothom ha estat a l’alçada. Mentre alguns, sempre els mateixos, de manera irresponsable, només busquen fer mal amb paraules buides que malmeten el bon nom de les persones i del poble, altres ens dediquem, des de la responsabilitat, a solucionar els problemes amb accions que donen fruit.

Publicat el 01.06.2016