www.svmontalt.cat
  • Des del darrer InfoMontalt , a l’Ajuntament han passat coses que malauradament, per falta de transparència, no veureu al web municipal:

    El secretari va sol•licitar 1/3 de reducció de jornada. El més lògic seria que es cobrís amb un/a treballador/a municipal. Doncs no: l’alcalde ho externalitza a un bufet privat, IURIS FIDELITAS, el propietari del qual és el Sr. Albert València, qui, fins fa un parell de mesos, era el president de Convergència en el nostre poble.

    ERC, PP i 9SV demanen un ple extraordinari per poder aclarir dubtes sobre l’execució del POUM, que una dura sentència ha declarat NUL DE PLE DRET. L’alcalde decideix fer coincidir aquest ple amb el seu viatge a l’Índia i, d’aquesta manera, no va acudir-hi a donar explicacions i cedí aquesta responsabilitat al tinent d’alcalde, qui, amb més pena que glòria, va intentar justificar el que és injustificable.

    La conseqüència més directa i perjudicial per als santvicentins, a part d’haver-se de rascar la butxaca, és que el nostre jovent ja no pot tenir cap esperança de quedar-se a viure al poble: amb la mort del POUM, per la seva mala gestió, moren també totes les possibilitats de construir, en un termini raonable, habitatges per al nostre jovent.


Publicat el 01.06.2016