X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Agost/Setembre 2016
  • On és Wally? Això mateix podríem dir d’alguns regidors de l’oposició; on són? Per l’ajuntament no apareixen i tampoc es deixen veure als actes ofi cials, populars o festius on es dóna cita la ciutadania.

    Curiosament, aquests regidors, que mai trobes enlloc, són els mateixos que s’omplen la boca dient que volen un poble viu, dinàmic i participatiu, o criticant el sou dels regidors del govern, mentre obvien premeditadament les hores que dediquen a treballar per al poble.

    Si comparéssim l’ajuntament amb una escola diríem que hi ha alumnes que van cada dia a classe, estudien, fan els deures i participen a les activitats extraescolars, mentre que n’hi ha d’altres que es limiten a deixar-se caure una estoneta cada dos mesos per l’aula. És clar!, després arriben els exàmens i el resultat no és el mateix per a uns i per als altres.

    Encara que els Wally de torn creguin que poden enganyar la ciutadania no és així, i la millor prova són els resultats de l’examen que acaba posant cadascun al seu lloc: les eleccions. N’hi ha que el van aprovar amb nota, a qui es va reconèixer la feina feta i ara estan governant, i n’hi ha que encara no volen adonar-se que la ciutadania els ha castigat amb un suspens.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^