X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Octubre 2016
  • A l’anterior número de l’InfoMontalt CiU comparava el personatge de Wally amb alguns regidors de l’oposició. Com que sembla que això va de còmics, nosaltres avui parlarem d’un altre personatge mític dels contes infantils, en Teo.

    En Teo va a l’escola, en Teo celebra el St. Jordi, en Teo i els seus amics... i una col·lecció llarguíssima de títols. En Teo te’l trobes arreu, és el màxim protagonista de la història i la resta de personatges són molt i molt secundaris. A diferència d’en Wally, que hi és, però passa desapercebut i és difícil trobar-lo, en Teo vol ser l’estrella i que tot giri al seu voltant. A Santvi tenim un Teo que també surt a totes les fotos. Que sabeu qui és?

    Els regidors de 9SV fem la feina de seguiment i control al govern que ens correspon com a oposició i ho fem a les comissions informatives, comissió de comptes i en els llocs on correspon.

    Si el que busca el govern de CiU són «palmeros» que vagin als actes i inauguracions a fer seguidisme no els trobarà entre els regidors de 9SV.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^