Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Octubre 2016
  • Aquest setembre el nostre article no parla de política, però sí d’un home entregat a la política.

    El 18 de setembre de l’any passat, en Pere Orts i Cubillo ens va deixar sobtadament quan el seu cor jove va decidir partir de viatge cap a Itaca. Amic de molts, company lluitador, defensor de la llibertat d’un poble, d’un país, regidor de l’Ajuntament des de l’any 2003, ha defensat la seva ideologia des de diferents càrrecs desenvolupant una important tasca tant des del Govern com des de l’oposició. Expert en gestió econòmica i defensor de la participació ciutadana, impulsor del Reglament de Participació Ciutadana a més de la Carta dels Drets i Deures dels Ciutadans del nostre poble.

    Qui representem Esquerra i, per damunt de tot, els que el coneixíem vàrem aprendre d’ell, de la senzillesa de les seves paraules, la humilitat, la capacitat de resoldre situacions, extreure el just del que és injust. Ha estat un honor ser al seu costat, col·laborar i treballar en allò que creiem just per a tothom, com ho seguirem fent.

    Pere, com tu ja sabies, les cançons del Viatge a Itaca donen signifi cat a moltes situacions que ens trobem a la vida quan aquesta canvia de rumb. Bon viatge cap a Itaca, amic Pere.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^