Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Novembre 2016
  • Finalitza octubre i arriben les castanyes i els panellets. A finals d’aquest mes s’ha convocat el ple sobre els impostos per a l’any 2017, que aprovará el Govern amb l’ajudeta d’algun vot de l’oposició dels que sempre els voten. Esquerra NO els donarem suport, perquè, com és costum, l’equip que governa no té en compte l’oposició a l’hora de fer les coses importants com són els impostos.

    I com que parlem de castanyes, doncs la «castanya» més forta per a la butxaca de les famílies es l’IBI. L’Ajuntament dirà que n’ha abaixat el tipus, que tenim un coefi cient baix, etc.: tot paraules maques però poc certes. Mireu, fem un exercici bàsic: agafeu el rebut que haveu pagat el 2016 i el compareu amb el que pagareu el 2017, i si esteu dins del 98% que pagará més que l’any passat veureu que han apujat l’impost.

    No va tan bé l’Ajuntament? No té tants estalvis? Doncs abaixin «de veritat» els impostos.

    L’any passat i aquest es podien haver pres mesures en aquest sentit; algunes les diem al Ple i altres les podríem haver dit si ens haguessin consultat. Però això només passará si algun dia Esquerra forma part del Govern, i això només està en mans de la ciutadania de Sant Vicenç, i ho respectem. Res, a pagar impostos.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.11.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^