Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Desembre 2016
  • En el darrer ple extraordinari d’octubre, quan el grup d’Esquerra va fi nalitzar la seva argumentació respecte al nostre desacord amb els impostos que PDECAT pretén posar per a l’any 2017 a tots els santvicentins/es, vam assitir amb sorpresa a com el Sr. Alcalde va utilitzar paraules contingudes en l’article que el grup d’ERC havia enviat uns dies abans a l’Infomontalt. Que hagi llegit el nostre article no ens fa mal, fi ns i tot ens agrada aquest fet, ja que veiem que el nostre alcalde ens té en compte i això en política és important i rellevant.

    Ara bé, el que no ens agrada es que s’utilitzi un article d’opinió d’un grup de l’oposició en un òrgan públic on es debaten coses, com és el Ple, una SETMANA ABANS que el butlletí surti al carrer i es faci públic. D’això es diu per a uns «informació privilegiada» i «indefensió» per a altres, ja que la resta de grups polítics no tenim ni idea del que diu PDECAT en el seu article fins que aquest no surt al carrer.

    Demanem a l’alcalde que tothom «juguem net» en aquest sentit, i que posi a disposició de tots els grups el pdf de l’Infomontalt que ens consta que els editors envien a l’Ajuntament quan el butlletí entra a impremta abans que
    surti al carrer.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^