X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Febrer 2017
  • Hi ha un PACTE DE LEGISLATURA escrit entre el PP i CiU? Aquesta és la pregunta que es va fer a l’alcalde i al representant del PP en el ple extraordinari del mes de desembre. Amb un «això no toca» va contestar el Sr. Martínez a l’oposició, utilitzant la cèlebre frase d’en Jordi Pujol quan els periodistes preguntaven sobre algun assumpte incòmode.

    La cara del regidor del PP i la del mateix alcalde eren tot un poema. Si hi ha pacte, que es digui, que es publiqui l’acord i que tots coneguem què és el que s’ha ofert al PP per a donar estabilitat al govern municipal.

    Minuts abans del ple, ERC, CiU i 9SV vàrem participar en un acte per a donar suport a la presidenta del Parlament. Malauradament, aquest acte d’unitat és un pur miratge, perquè després CiU de Sant Vicenç de Montalt s’oblida que és sobiranista i va a buscar els espanyolistes del PP (els mateixos que porten la presidenta davant del jutge) per aprovar els pressupostos o les ordenances. Potser és que tan sobiranistes no són. 

    Des de 9SV oferim al govern diàleg i mà estesa per tirar endavant els reptes més importants que té Sant Vicenç en aquesta legislatura, però els demanem amb fermesa que trenquin aquest PACTE ANTINATURA.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^