www.svmontalt.cat
  • En el passat ple extraordinari del mes de desembre, el regidor del PSC va afi rmar amb contundència un pacte «secret» entre el PP i CIU, un pacte de legislatura que els partits integrants no van negar com tampoc afirmar. L’alcalde, visiblement incomodat per la situació, va retirar la paraula al regidor socialista per tal que no es parlés més d’aquest assumpte.

    Potser aquest fet sorprendria més d’un, però ERC no ens vàrem sorprendre pas, ja que sempre ho hem pressuposat; només hem d’escoltar als plens. Ja en el primer ple de la legislatura, al juliol del 2015, el sou de l’alcalde, les retribucions als càrrecs del govern i grups polítics com el fet de fer els plens cada dos mesos es varen aprovar gràcies al suport del PP, quan els altres partits polítics de l’oposició en votàvem en contra. Recordem que els pressupostos per al 2017 s’han aprovat gràcies al vot del PP, quan la resta en votàvem en contra. Aquest és el sentit comú del nostre Govern; no sabem
    si hi ha pacte, però «el que hem de saber» és que alguna cosa hi ha.

    Què passarà quan hagin de votar assumptes de país l’any en què els catalans hem de votar en referèndum si volem una República Catalana? Es posaran d’acord CIU i PP? Nosaltres sí.


Publicat el 01.02.2017