www.svmontalt.cat
  • La gestió del govern municipal de Convergència durant aquest mandat està centrada en la responsabilitat, el rigor, la transparència, la participació i la tenacitat; en definitiva, valors que són els signes d’identitat d’un govern de progrés que vol governar per a tots els santvicentins i santvicentines.

    El nostre compromís amb la ciutadania és treballar en positiu perquè el poble avanci, estenent la mà a la resta de forces amb l’objectiu de buscar el millor en benefici de tots. Però, perquè això sigui possible, es fa necessària una oposició constructiva, que sumi i que estigui al cantó de tot allò que serveixi per a millorar el poble.

    En aquest sentit, Convergència aposta per prioritzar els debats i els acords sobre qüestions locals, que siguin beneficiosos per al municipi, deixant de banda els interessos de partit i les discussions estèrils.

    Des del primer dia d’aquest mandat, el govern es va posar a treballar per avançar en temes cabdals per al nostre municipi, però la feina pendent continua sent molta. Ara bé, ens comprometem a fer-la amb il·lusió i responsabilitat, amb esforç i imaginació i convidant a sumar-s’hi tothom que vulgui defensar els interessos de Sant Vicenç i la seva gent.


Publicat el 01.03.2017