X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Abril 2017
  • Quan al maig del 2015 vam guanyar les eleccions ens vam dir: «Ara toca treballar». I això hem estat fent des del minut zero, convençuts que amb criteri i treball tiraríem endavant projectes importants per a Sant Vicenç i per als santvicentins.

    El nostre poble té moltes possibilitats, però cal ser valent per a prendre decisions, imaginatiu per a idear projectes i persistent en la recerca de subvencions per a poder executar totes les actuacions que tenim previstes, des de les més ambicioses i que serviran per a mostrar tot el potencial del poble fi ns a aquelles altres més senzilles que ens han d’ajudar a satisfer les necessitats del dia a dia dels nostres veïns.

    Per això truquem insistentment a totes les portes de les administracions supramunicipals, a la recerca de fons que ens permetin tenir un parc dels Germans Gabrielistes i un passeig marítim que siguin l’enveja del Maresme.

    Per això invertim a millorar els carrers i els espais públics, treballem perquè estiguin nets i vetllem perquè en sentim segurs a casa, als nostres negocis o mentre passegem.

    No dubteu que continuarem prenent decisions responsables i no deixarem de dedicar tot el nostre temps i esforç a millorar el nostre poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.04.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^