Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Abril 2017
  • A proposta de 9SV, totes les forces polítiques representades actualment en el consistori vam acordar treballar conjuntament amb la direcció de l’Institut Esteve Albert per incorporar, dins l’oferta educativa que ofereix el centre, ensenyaments de formació professional, ja siguin cicles formatius de grau mitjà o de grau superior.

    Caldrà veure quin tipus d’ensenyament s’hi ofereix i quin s’adapta millor a les necessitats tant del mercat com de la comarca. Per les instal·lacions que té el municipi i per les característiques del jovent de la població, els cicles formatius d’esports podrien ser una proposta interessant a estudiar.

    El proper curs hi haurà un/a nou/va director/a a l’Institut i serà un bon moment per a parlar-hi sobre el tema i incorporar-ho en el projecte de direcció dels propers 4 anys. Únicament si fem un treball conjunt Ajuntament, equip directiu i claustre de l’Esteve Albert tenim alguna possibilitat d’aconseguir-ho, perquè la decisió fi nal la pren el Departament d’Ensenyament a Barcelona.

    Sabem que és un objectiu a mitjà termini i des de 9SV ens oferim a la Regidoria d’Ensenyament per treballar-ho en la mesura que consideri oportuna.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.04.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^