X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Abril 2017
  • El 10 de març, Sant Vicenç de Montalt va acollir  la Jornada sobre Canvi Climàtic i Boscos al Maresme, on membres d’ERC vam assistir.

    Felicitem tots els ponents per la implicació i coneixements del tema. Catedràtics de geografia i física, enginyers forestals, bombers, doctors en ciències ambientals, tècnics de la Generalitat de Catalunya i d’altres van fer una jornada interessant, constructiva i amena.

    Les intervencions van parlar d’una millor gestió dels boscos, d’associar propietaris per fer actuacions conjuntes i demanar subvencions, de la neteja dels boscos, dels beneficis de la fusta i la biomassa, de la prevenció d’incendis, etc. No entenem, doncs, que el web de l’Ajuntament centri tota la conservació dels boscos només en «l’escarabat Tomicus», quan els experts no donen tanta importància a aquest insecte com a la resta dels problemes
    que tenen els nostres boscos; ja es va veure en la jornada.

    Uns boscos ben gestionats, més nets, amb menys densitat d’arbres, i uns arbres més sans que produïssin més resina matarien l’insecte. A la gestió dels boscos i a la mobilització ciutadana és on volem que es doti el pressupost de l’Ajuntament. Escoltem els experts i allarguem la vida del nostre bosc.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.04.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^