www.svmontalt.cat
  • Si d’alguna cosa està orgullós el Govern municipal de CiU és de fer política de proximitat. Això vol dir trobar-se, parlar i, sobretot, escoltar la gent del poble, no només les persones que ens van votar sinó també aquelles altres que van dipositar la seva confiança en altres partits.

    Estar a l’Ajuntament és molt més que tancar-se en un despatx, signar documents, assistir a reunions o debatre en els plens. Si el que es pretén és fugir de la demagògia i obtenir resultats positius per al conjunt de la població, cal esmerçar-hi moltes hores, tots els dies de la setmana, i treballar a peu de carrer. Només així es pot conèixer a fons què passa al poble i què preocupa la ciutadania.

    I és precisament aquest coneixement directe que dona la proximitat el que permet al Govern municipal tenir en compte les diferents sensibilitats per tal d’arribar a decisions encertades que beneficiïn tota la comunitat i que serveixin per a millorar la qualitat de vida de tots els santvicentins i les santvicentines.

    Els bons resultats no són fruit de la sort, ni de la casualitat: s’han de buscar i s’han de treballar des de la complicitat i des de l’acostament directe a les persones.


Publicat el 02.05.2017