X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència- Juliol 2017
  • Al maig del 2015 els ciutadans van enviar un missatge a través de les urnes refermant la seva confiança en CiU. Els santvicentins sabien positivament que en els darrers anys hem vingut treballant incansablement perquè el poble avanci de forma exemplar, anteposant sempre l’interès general a qualsevol altra consideració.

    La confiança i la lleialtat és el formigó que cimenta la relació entre els regidors i regidores del nostre govern. I això precisament és el que dona estabilitat en la seva relació interna i solvència en la seva gestió a aquest govern. Som un equip sòlid i seriós, un govern que no dubta a prendre decisions i que només està interessat a treballar pel benestar dels veïns de Sant Vicenç. Fidels a la nostra màxima d’avançar sense deixar ningú enrere, aquest govern fixa com una de les seves prioritats una gestió econòmica solvent que generi benestar.

    En aquests dos anys i escaig hem estat al servei dels ciutadans. Des del primer dia, ens vam posar mans a l’obra, tots junts i arremangats, per crear un poble acollidor, més amable i atractiu, accessible i sostenible, un poble modern però que conservi el seu encant, la seva calma, i on el més important siguin les persones.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^