www.svmontalt.cat
  • A la passada legislatura vam presentar 64 mocions, de les quals el govern sols ens en va recolzar dues. Aquesta legislatura hem canviat el format i les propostes les fem al Ple, a l’espai de Preguntes. Quan les fem, en molts casos, per la immediatesa de la resposta, ens diuen autèntiques barrabassades.

    Fa pocs dies vam fer unes propostes sobre mobilitat al poble. Una era posar algun ressalt per a regular la velocitat a l’Av. Montalnou, ja que els cotxes hi van molt ràpid i algun dia tindrem una desgràcia. 

    Van dir que la Diputació no posa ressalts a les seves vies, cosa que no s’aguanta, ja que a la carretera d’Arenys, al pont per sobre la riera de Sant Vicenç, n’hi ha més d’un. Vam demanar un pas de vianants davant l’institut perquè els alumnes hi creuin amb seguretat i ens van dir que no, que en un informe policial es deia que era perillós posar aquest pas.

    Vam demanar que es suprimís un «cediu el pas» que hi ha al carrer de Can Calella amb el camí del Pedró que no cedeix el pas a ningú, però ens van dir que l’informe deia que el senyal anava bé per a regular la velocitat, com si no hi hagués altres senyals per a fer-ho.

    Ara hem demanat tots els informes per veure què diuen realment i actuar en conseqüència.


Publicat el 01.07.2017