www.svmontalt.cat
  • El dia 22 de juny es va celebrar un ple perquè el Govern de CIU expliqués a l’oposició i la ciutadania les conseqüències que té per al nostre poble el fet que el Tribunal Suprem hagi ratificat la decisió del TSJC d’anul·lar el POUM que CIU va aprovar l’any 2011, tot i la polèmica generada, i que va acabar en els tribunals amb el resultat que tots coneixem.

    No ens van aclarir gaire; potser es va embolicar més la cosa quan es va confirmar que l’empresa VVM, encarregada d’adaptar el POUM no acabat l’any 2002, s’havia adjudicat directament, sense passar per cap tipus de licitació pública, amb l’argument que es va fer com una contractació «menor» i sense donar més explicacions. Bé, tenint en compte que VVM tenia en aquella època un consell d’administració compost per ex càrrecs polítics durant la presidència de Jordi Pujol i de l’entorn de CIU, a priori ens resulta sospitós.

    ERC, ara, no vol discutir; volem mirar cap endavant, però ens queixem de la manca d’informació que tenim els regidors. També ens agradaria que el model del nostre poble el decidissin els vilatans i no alguns, i ens oferim per formar part d’una comissió de seguiment del nou POUM per tal d’acabar al més aviat possible amb aquest mal somni.


Publicat el 01.07.2017