X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Juliol 2017
  • El sector del litoral del nostre municipi pateix una aglomeració incontrolada de vehicles, especialment a l’estiu i caps de setmana. Aquesta situació causa un greu perjudici a la mobilitat dels ciutadans, que veuen minvada la possibilitat d’accedir d’una manera còmoda i civilitzada a la platja de Sant Vicenç i serveis del nostre poble. Assistim a un ús incívic de l’espai públic: invasió de voreres, passos de vianants, zones habilitades per a discapacitats i zones no habilitades per a l’estacionament.

    Des del PSC estem convençuts que es poden dur a terme accions i prendre mesures des de la Regidoria de Mobilitat, i en concret des del departament de la Policia Local, que evitarien o minimitzarien l’impacte incívic d’aquest mal ús de l’espai públic.

    Fem una crida perquè tots siguem més disciplinats i respectem el dret dels vianants; d’aquesta manera podrem gaudir millor del nostre litoral, donar una imatge col·lectiva de civisme i fer una exhibició exemplar de mobilitat sostenible.

    Des del PSC hem elaborat un informe i redactat un seguit de propostes que lliurarem als responsables de les àrees de mobilitat, a la Policia Local i a l’alcalde sol·licitant-los una reunió per a sotmetre-les a consideració.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^