X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Juny 2017
  • Les entitats santvicentines són un dels pilars del nostre poble. El govern municipal de Convergència sempre hem tingut clar que Ajuntament i entitats compartim objectius i des del primer dia vam fer una aposta ferma per sumar energies i treballar plegats. Som conscients que tenim un veritable tresor a les nostres mans si comptem amb unes entitats que incideixen de manera dinàmica en la vida del poble.

    Per aquest motiu ens esforcem a crear vincles ferms amb totes elles i donar-los suport perquè puguin tirar endavant projectes i activitats en què els santvicentins puguin trobar el seu lloc i satisfer les seves inquietuds i necessitats.

    El govern municipal i les entitats tenim una característica en comú molt valuosa, que no és una altra que la capacitat d’estar a peu de carrer, de conèixer i escoltar la gent i de tenir presents realitats diverses. El teixit associatiu local és un patrimoni del qual hem de tenir cura i al qual hem de donar suport, no només als despatxos de la Casa Gran, sinó també al carrer, assistint i participant a les activitats que organitzen.

    Nosaltres sempre estem al peu del canó, fent costat a les entitats del poble. De dilluns a diumenge. Sense horaris. I ho continuarem fent!


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^