Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Juny 2017
  • El Referèndum el tenim a tocar, per fi els ciutadans i ciutadanes de Catalunya decidiran el seu futur com a poble a la tardor d’enguany. Aquest és el compromís del Parlament de Catalunya, com també és el compromís dels militants, amics i simpatitzants d’Esquerra Republicana de Catalunya, un compromís que tots els que creiem en la democràcia i les urnes tenim molt clar, malgrat que alguns grups polítics intentin posar pals a les rodes a allò que la major part del poble de Catalunya ha votat.

    És per això que no defallirem a explicar i argumentar per què volem una República Catalana i per què volem una Catalunya independent, oberta, lliure, plural i acollidora.

    Amb aquest objectiu, les seccions locals d’ERC de les tres viles hem organitzat un gran acte que farem a la pista annexa de l’Av. Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt el proper dissabte dia 3 de juny a les 12 del migdia, un acte de germanor i participatiu en el qual el diputat Joan Tardà i Coma exposarà la proposta republicana per a una Catalunya independent, un acte al qual tothom està convidat; us hi esperem!


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^