www.svmontalt.cat
  • El darrer diumenge 21 de maig, el diari El Punt torna a treure el pacte secret de governabilitat del govern de CIU amb el PP. Primer es va dir que era un pacte de persones; posteriorment, un pacte de partits, i ara resulta que el Sr. Alcalde podia pactar amb qualsevol i va decidir fer-ho amb el PP per la bona sintonia personal i coincidència amb el programa.

    Des del PSC, tenien un pacte de governabilitat a sobre la taula amb les regidories de Serveis Socials, Noves Tecnologies i Policia, el qual ens hauria agradat portar a terme per la continuïtat de les dues primeres i per la responsabilitat de la seguretat de l’última. Però aquest pacte estava supeditat a entrar amb el PP al govern, opció que el PSC va desestimar, ja que l’encaix en aquest acord és inassumible.

    Sorprèn que la condició de governabilitat amb el PSC fos fer-ho també acompanyat amb el PP, però després del NO rotund el PP es queda sense cap responsabilitat de govern, excepte la d’aixecar la mà a tot sense gaire criteri polític, només per servitud política a les ordres de CIU.

    Un pacte estrany i amb molt poca transparència, atès que no el fan públic. Qui guanya en tot això? El poble segur que no.


Publicat el 01.06.2017