Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Agost-Setembre 2017
  • En arribar les vacances sembla que el món s’aturi, hom gaudeix de platja, piscina i esbarjo per tal de carregar-se d’energia cara al retorn de les rutines quotidianes a la tardor. I és ara, més que mai, que hem d’agafar força energia, tenir la ment clara i relaxada, perquè la tardor d’aquest any serà excepcional amb motiu del Referèndum.

    No existeix Democràcia sense urnes ni participació de la ciutadania; per això no podem dubtar, ni deixar-nos emboirar per la política de la por que cada cop més practica l’Estat espanyol per tal de posar fi a les aspiracions del poble català de fer un referèndum pacífic, vinculant i decidir el model de nació que la majoria vol per a Catalunya.

    L’1 d’octubre és la data, però ha d’haver-hi moltes altres dates abans d’aquesta que donin suport al procés i a les institucions catalanes, mobilitzacions pací- fiques per a fer front a tot el que ens envien de Madrid per tal d’aturar-nos. El nostre Parlament, les nostres institucions i els nostres ajuntaments tenen un missatge clar de voluntat de la major part de la ciutadania catalana, i és que l’1 d’octubre es faci realitat i hom pugui votar amb tranquil·litat.

    Carreguem ben bé les piles, ara no ens aturarem.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^