www.svmontalt.cat
  • Ho mirem per on ho mirem, no ens avenim a veure cap bonança en els treballs del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) del nostre municipi, ni des del punt de vista tècnic, ni des del punt de vista polític, ja que s’ha permès situar aquest treball del POUM en un carrer sense sortida, tombat als tribunals i amb una despesa important de diner públic.

    I ara què? Qui entoma responsabilitats? Ens pensàvem que en el ple del passat 27 de juny hi hauria un «mea culpa» col·lectiu, tant de l’equip redactor com del govern local. I no ha estat així; resulta que la llufa d’aquest desgavell se li penja als governs tripartits que hi havia a Sant Vicenç i a la Generalitat en el període del 2003 al 2007. Que nosaltres sapiguem, els treballs encarregats per aprovar el POUM es van dur a terme durant el mandat de CIU.

    Des del PSC sempre hem advertit que el POUM que es duia a aprovació no arribaria a bon port, i no perquè ho diguéssim nosaltres, sinó pels experts que ens han assessorat en aquesta matèria des del començament de tot el procés.

    Des del PSC de Sant Vicenç de Montalt, us desitgem una bona Festa Major d’Estiu i unes bones vacances a tothom.

Publicat el 01.08.2017