Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Octubre 2017
  • El 20S passarà a la història com el dia en què l’Estat espanyol va perdre Catalunya. L’atac de les Forces de l’Estat entrant, escorcollant institucions catalanes, detenint treballadors públics, i la dubtosa legalitat de la intervenció per part del Ministerio de Hacienda de les finances públiques de tots els catalans es van configurar com un atac a la democràcia, reprovat i rebutjat per milers de ciutadans de Catalunya en diverses mobilitzacions arreu del país defensant la democràcia i les nostres institucions; unes institucions jutjades per un estat que, lluny de dialogar, reprimeix els drets fonamentals dels catalans.

    La llibertat d’expressió no es jutja! Per respecte al nostre Ajuntament i a les nostres institucions, amenaçades contínuament per l’Estat espanyol, el GM d’ERC va demanar en la Junta de Portaveus d’ahir, 21S, ajornar el ple fins després de l’1O, una petició que va ser acollida per la majoria dels portaveus dels diferents grups municipals.

    El proper 1O haurà marcat un abans i un després on la tria és clara: o Rajoy o República. ERC no ens quedarem a casa per legitimar un règim demofòbic que coarta les nostres llibertats. Davant les amenaces, el nostre somriure. «No tenim por!»


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.10.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^