X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Novembre 2017
  • En l'últim ple es va incorporar el nou regidor del PP, el Sr. Francesc Guillem, que va aprofitar la seva presa de possessió per criticar la política de 9SV i els seus dos regidors. Ens honora que ens dediqui tant de temps i és un bon indicador que estem fent bé les coses.

    9SV va ser l’únic partit que no li vam donar la benvinguda, ni li vam desitjar sort. La seva sort serà la nostra desgràcia com a país i, per a nosaltres, una persona que forma part d’un partit que no ha condemnat la repressió policial de l’1 d’octubre i que empresona ciutadans pacífics per les seves idees mai pot ser benvinguda.

    Totes les forces sobiranistes de Sant Vicenç (PDeCat, ERC i 9SV) vam presentar i aprovar dues mocions importants: la primera, per demanar l’alliberament immediat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presos polítics en l’Europa del segle XXI, i la segona, per instar el Govern espanyol a aturar l’aplicació de l’article 155, que significaria la suspensió de l’autonomia i el cessament del President i del Govern.

    Passi el que passi aquests propers dies, estem segurs que el poble català es mantindrà tossudament alçat clamant perquè els seus drets i llibertats siguin reconeguts i respectats.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^