X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Novembre 2017
  • L'Escola catalana ha treballat sempre per la convivència de nens i nenes de forma integral i inclusiva, apostant per l’ensenyament de les dues llengües oficials a Catalunya. L’aprenentatge del català i del castellà ha fet possible la integració i cohesió de persones nouvingudes al nostre país.

    La immersió lingüística que s’ha dut a terme a les escoles catalanes ha garantit un coneixement suficient del català encara que els alumnes parlin altres idiomes fora de l’escola. Aquest model de qualitat de les nostres escoles ha donat molt bons resultats en l’adquisició de competències bàsiques; per tant, no hi ha cap motiu per a desacreditar el model lingüístic, i encara menys per a desacreditar la tasca que durant tants anys han dut a terme, amb responsabilitat i vocació, els mestres de les nostres escoles.

    Per tot això, el PSC de Sant Vicenç de Montalt rebutja les actituds i veus que, de forma hostil, demagògica i falsa, posen en qüestió l’acció educativa i el model d’escola catalans. Des de l’agrupació socialista rebutgem de manera ferma les afirmacions que s’han produït per part d’alguns polítics. I animem els docents a continuar treballant, com fins ara, per la integració, la cohesió i l’enriquiment lingüístic.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^