Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Desembre 2017
  • A l’octubre el Ple aprovava unes ordenances fiscals per al 2018 que, en general, mantenen congelats els impostos, taxes i preus públics, excepte l’IBI, que, a causa de la revisió cadastral feta pel Govern espanyol, registra un petit increment. Sabem que no és popular apujar impostos, però a la gent no se la pot enganyar. La congelació de les ordenances fiscals, sumada a la baixada d’ingressos, faria que no recaptéssim prou per a continuar donant serveis de qualitat i per a atendre les necessitats dels ciutadans.

    Ens hem vist obligats a apujar els rebuts de l’IBI en uns 25 € de mitjana perquè no volem fer brindis al sol. Tenim els comptes clars i hem fet un exercici de responsabilitat per quadrar uns pressupostos que donin resposta a les demandes de la ciutadania.

    Aquesta manera de procedir molt rigorosa ha fet que 5 dels 7 regidors de l’oposició -ERC, 9 SV i PSC- s’hagin posicionat amb claredat al nostre costat, votant favorablement la proposta del Govern.

    Som conscients que hem demanat al ciutadà un petit esforç i ara a nosaltres ens toca estar a l’alçada, prioritzant la despesa i buscant ajuts supramunicipals per a garantir i millorar els compromisos i serveis d’aquest govern vers la ciutadania.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^