X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Desembre 2017
  • El nostre és un ajuntament plenament sobiranista. D’un total de 13 regidors 10 som independentistes. Tot i aquesta majoria en el plenari, això no es transmet en actuacions reivindicatives en el nostre municipi que facin visible la repressió que està vivint el nostre país. Hem proposat, diverses vegades, penjar a la façana de l’ajuntament una pancarta amb el text «Llibertat presos polítics catalans» o modificar el nom d’una plaça o carrer de la vila i posar-li «carrer de la República» o «carrer 1 d’octubre».

    Totes elles són propostes que ja s’han portat a terme en altres municipis i totes són viables i legals. Igualment, pensem que el butlletí municipal de novembre no ha fet un tractament com calia de la notícia del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre en el nostre poble, on també es van viure moments de tensió i incertesa per les notícies de la repressió policial en pobles veïns.

    També ens preguntem com és que encara no tenim a l’entrada del poble una placa que digui «Municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència», i també hem reclamat a l’alcalde que no despengi de la sala de plens la fotografia de l’actual president de la Generalitat, Carles Puigdemont.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^