www.svmontalt.cat
  • ERC estarem en defensa de les institucions catalanes, una defensa que també comporta defensar el nostre ajuntament, legítimament escollit; per tant, respectem l’alcalde i el Govern d’aquest ajuntament. Tot això, ho diem per tal de fer callar les veus que intenten fer de l’excepcionalitat un tema d’oportunisme polític per a aconseguir rèdits electorals.

    ERC és coherent amb les seves idees; quan toca som crítics amb el Govern i amb l’alcalde; hem demanat diàleg, transparència i dret a la informació. Ha costat, però plegats ens n’estem sortint, i moltes de les nostres peticions dels plens han estat escoltades. En són exemple les ordenances; s’ha aconseguit obrir l’aula de lactants i es preveu una equiparació en els preus de totes les línies de l’Escola Bressol; s’ha elaborat la RLT, que dona seguretat i professionalitat als treballadors de l’Ajuntament; s’ha assolit la separació de les funcions de secretaria i la intervenció necessària per a un millor servei; s’han optimitzat els costos de l’Escola de Música; s’ha aconseguit una zona d’esbarjo per a gossos, etc.

    És igual qui es posa les medalles, allò important és que amb una oposició crítica i constructiva el nostre poble sempre serà un poble millor.


Publicat el 01.12.2017