Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article C's - Desembre 2017
 • Informem que hem presentat instàncies fiscalitzant les actuacions del nostre ajuntament en tot el «Procés»: publicitat i banderes partidistes; ocupació il·legal dels centres cívics l’1-OCT, amb desperfectes que paguem tots; si l’alcalde ha realitzat un viatge a Brussel·les per donar suport al Sr. «Fuigdemont» i qui paga aquestes despeses?... Malauradament, no aclareix res del que se li pregunta.

  Els santvicentins ens mereixem un alcalde que contesti clarament i no s’amagui en excuses «leguleyas».

  Miles de empresas trasladando sede social; la Agencia Europea del Medicamento, fugida; el PIB de Cataluña, bajando; enormes cantidades de dinero público, gastado en el altar del separatismo. Está claro que el nacionalismo empobrece y nos hace perder oportunidades, limita el futuro de nuestras familias.

  Des de C’s, a St. Vicenç, apostem pel diàleg constructiu i enriquidor, treballem des de la democràcia i l’ordre constitucional defensant el dret a la igualtat de tots i la millora del poble.

  Queremos trasladar a toda la ciudadanía nuestros más sinceros deseos de unas buenas Fiestas en compañía de los seres queridos y un próspero año nuevo... y, si puede ser, ¡que toque la lotería! :)

  BON NADAL I UN MILLOR ANY NOU


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^