Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Desembre 2017

  • Recuperem el camí del Montalt. No anàvem tan desencaminats quan l’any 2013 vàrem publicar un article al nostre butlletí de com s’havia d’actuar per a recuperar el camí del Montalt. El passat dia 20 de setembre l’advocada urbanista, Sílvia Requena, ens va explicar als grups municipals, en una reunió a l’ajuntament, què havíem de fer per obrir el camí del Montalt i tornar-lo a l’ús públic i al patrimoni local de la xarxa de camins del municipi.

    Aleshores dèiem que el domini públic d’un camí no prescriu i, per tant, amb les eines jurídiques adequades, el podem recuperar actuant d’ofici. Ho podem llegir a l’article 132.1 de la Constitució espanyola del 1978 i als articles 7.1 i 147.1 del Reglament del patrimoni dels ens locals (Decret 336/1998).

    Sílvia Requena, en la seva exposició, ens va deixar clar que aquesta és la via a seguir: actuar d’ofici i, en el planejament urbanístic, ampliar el parc del Montnegre Corredor, i així aconseguir definitivament el màxim nivell de protecció en el sector del Montalt.

    Han passat quatre anys i seguim dient que l’única via a seguir és la d’emprendre d’ofici la recuperació del camí. El poble mereix totes les vies possibles per a recuperar el que mai s’havia d’haver perdut. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^