www.svmontalt.cat

  • Estem arribant al final de l’any 2017 i des del PSC ens comprometem a seguir treballant pel nostre municipi, a fer-lo més solidari, més social i més emprenedor. En breu encetarem un nou any i seguirem fent política municipal per assolir el màxim grau de benestar per a tota la ciutadania.

    Actualment el Govern està en minoria, però aquest fet no ha de significar que des del grup municipal socialista posem pals a la roda per desgastar el Govern i buscar rèdit electoral de cara al 2019. Serà l’hora de més diàleg, de parlar amb tothom, d’arribar a acords i de pactar les millores consensuades
    i que siguem capaços de dur a terme.

    Volem exercir la cultura del diàleg i del pacte per als pressupostos municipals, per a les partides d’inversions, per a la millora dels serveis de neteja, de residus, de seguretat viària, de seguretat ciutadana, de la gent gran, en esports, cultura, equipaments, zones verdes.

    Nosaltres tenim un projecte ben definit per al municipi i fora bo que l’equip de govern es prestés més al diàleg i arribés a acords amb els grups de l’oposició, perquè només així farem un Sant Vicenç més fort i més cohesionat socialment.

    Us desitgem unes felices Festes i un millor i profitós any nou.


Publicat el 02.01.2018