Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Febrer 2018

  • A 9SV ens hem ofert, en el darrer ple, a ser l’altaveu d’un col·lectiu de la nostra vila molest pels atacs vandàlics que han patit en contra de símbols independentistes, tal com arrencada de banderes, llaços grocs i domassos, fins a rebentada de rodes en alguns domicilis on tenen símbols d’aquesta mena. El problema es veu sobretot en el moment en què no és una acció comesa al carrer sinó que accedeixen dins el domicili i hi ocasionen algunes destrosses, alhora que no són casos aïllats sinó accions organitzades i premeditades. 

    Aquests actes vandàlics en habitatges o béns intenten coaccionar la llibertat d’expressió de les persones, i això recorda temps de règims totalitaris.

    Estem en un moment polític complex, però hem de fer un esforç per viure-ho des del respecte. Tothom té dret a expressar-se, però sempre d’una manera pacífica i cívica, sense vulnerar en cap cas la convivència.

    Des de 9SV volem expressar el rebuig a aquests actes vandàlics contra la llibertat d’expressió que han patit, a les seves propietats, alguns veïns de Sant Vicenç de Montalt aquests darrers mesos i deixar clar que aquests actes de coacció a la llibertat d’expressió no canviaran la voluntat de la nostra ciutadania.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^