Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Febrer 2018

  • Les darreres onades de robatoris que s’estan produint en el nostre terme municipal evidencien un fet i una mancança que ens ha de fer reflexionar a tots plegats: les càmeres instal·lades en alguns punts d’entrada i sortida del poble, o la dels nuclis residencials, ajuden a reforçar intimidatòriament la seguretat, però en cap cas són una eina que eviti els robatoris.

    Així les coses, i ja ho vàrem dir a la darrera reunió informativa de seguretat, ens hem de plantejar seriosament el fet de reforçar la plantilla de la nostra policia local, d’una banda, i, de l’altra, demanar als Mossos d’Esquadra un increment de les hores de patrulla per al nostre municipi. La nostra policia local fa una feina excepcional, però la situació actual ens deixa desbordats.

    En aquest posicionament, clar i ras, allarguem la mà al Govern local perquè consideri aquesta proposta. Aquesta és una proposta que pot comportar l’increment de capítol I (personal) i més despesa de capítol II (adquisició de vehicles i material) a la Policia Local però que hem de poder assumir amb responsabilitat i sense fer discursos ni plantejaments demagògics.

    Amb la seguretat del nostre municipi no val a badar.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^