www.svmontalt.cat

  • Tal com ja vàrem avançar al passat article, al mes de desembre hi va haver ple extraordinari per a aprovar els Pressupostos del 2018. El nostre sentit de vot va ser el de l’ABSTENCIÓ: amb aquest gest, vàrem donar un petit vot de confiança al Govern del municipi.

    Ja vàrem comentar, i hi insistim, que la nostra prioritat és la seguretat, i el Govern no va modificar la partida pressupostària d’inversió, però sí que va agafar el compromís, que consta en acta, de fer tot el possible per ampliar econòmicament aquesta partida amb modificacions de crèdit. Esperem que així sigui, ja que necessitem fets i no tan sols declaracions d’intencions per part del Govern del PDeCat.

    Tenim un gravíssim problema de robatoris al nostre poble, especialment a la urbanització de les Vil·les del Golf. Agraïm a la Policia Local la seva feina i professionalitat en les seves actuacions, però es necessiten més mitjans. El problema ens està sobrepassant i ens supera, hi ha molta preocupació, indignació i predisposició per part dels veïns a fer del problema un assumpte mediàtic als mitjans de comunicació si calgués.

    Senyors del Govern, facin tot el necessari per a solucionar el problema.


Publicat el 02.02.2018