www.svmontalt.cat

  • A poc més d’un any perquè acabi la legislatura, 70 dels 74 objectius definits en el Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 han estat assolits o es troben en camí d’assolir-se en els propers mesos. Aquesta xifra indica que el grau de compliment del Govern amb els compromisos que va contraure amb la ciutadania és del 94 %. A 15 mesos de les properes eleccions municipals, només queden pendents d’iniciar-se 4 objectius dels 74 que constituïen el «full de ruta» d’aquest mandat.

    Malgrat governar en minoria, hem estat capaços d’impulsar accions que estan donant resposta a les demandes i necessitats de la ciutadania en l’àmbit social, educatiu, cultural, esportiu, urbanístic, mediambiental, de l’ocupació, de la mobilitat o de la seguretat.

    Estem duent a terme unes polítiques sòlides, destinades a millorar la vida del conjunt dels veïns i veïnes, perquè no hi ha res amb més valor que les persones.

    Tot i la feina feta, nosaltres seguim al peu del canó perquè cal seguir impulsant noves accions per a aconseguir un poble millor que el que ens vam trobar quan vam assumir la responsabilitat de govern al 2007; un poble millor i una comunitat on tothom se senti còmode i pugui fer realitat el seu projecte de vida.


Publicat el 02.03.2018