Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Març 2018

  • L’Ajuntament reclamarà a la Generalitat els 147.000 € que es deuen per al finançament de les places de llar d’infants. Aquesta és la xifra del deute que la Generalitat té amb l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i que mitjançant la moció presentada pel PSC, i aprovada per unanimitat, serà reclamada en els propers dies. Des del grup municipal del PSC estem satisfets que la nostra proposta hagi trobat la unanimitat necessària en aquest tema. Són diners que l’Ajuntament va deixar d’ingressar al seu dia i que en matèria d’educació cal restablir per tal de poder invertir-los en millores educatives per al municipi.

    Tant les escoles de primària, l’escola bressol i l’institut són equipaments educatius als quals l’Ajuntament destina anualment una partida per a manteniment i millores, i entenem que el dèficit de 147.000 € que la Generalitat no va aportar s’ha hagut de posar minvant la possibilitat d’altres partides del Pressupost de Sant Vicenç. Amb la moció aprovada ja tenim una eina per a començar a reclamar aquests diners a la Generalitat.

    Ja us avancem que estarem atents i serem exigents amb l’equip de govern per tal que faci les accions oportunes per al compliment dels acords de la moció aprovada.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^