X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CiU - Abril 2018

  • En els darrers mesos hem vingut patint una onada de robatoris que estan suposant un problema per als municipis com el nostre, amb un nivell socioeconòmic alt i bones carreteres a prop per on poden fugir els delinqüents.

    La seguretat dels santvicentins és la nostra prioritat. Per aquest motiu, així que vam ser conscients que teníem un problema, ens hi vam posar a treballar: incrementant els patrullatges i els controls conjunts amb els Mossos, instal·lant més càmeres de seguretat, nomenant dos responsables de coordinació policial, amb patrullatges aeris.

    La feina feta ja ha propiciat detencions i les darreres xifres apunten a una disminució en el nombre de robatoris, però sabem que no podem abaixar la guàrdia i que hem de continuar treballant per garantir la seguretat de les persones i els seus béns. Però, mentre que el Govern, des del minut zero, ha posat tota la carn a la graella per solucionar aquest problema, el bloc de l’oposició, excepte ERC, arriba tard, perquè la seva aportació ha consistit a demanar un ple extraordinari per a analitzar les causes del problema i propostes d’actuació???

    Queda prou clar que uns prenem decisions i actuem i altres... altres es perden en les paraules. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.04.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^