X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Abril 2018

  • Sant Vicenç de Montalt està patint aquests darrers mesos una onada de robatoris, especialment en la zona del golf. Aquests robatoris han creat un clima d’inseguretat en els veïns i també d’indignació i impotència. Els grups municipals de l’oposició —9SV, PP, C’s i PSC— hem sol·licitat a l’alcalde un ple extraordinari i monogràfic per a parlar sobre aquest tema i acordar les mesures i actuacions que es considerin oportunes per a fer front a aquesta situació.

    L’alcalde, suposem que molest per haver rebut aquesta sol·licitud des de l’oposició, ha preferit no convocar el ple extraordinari i deixar que es convoqués per llei tot sol i automàticament el dimecres 4 d’abril a les 12 del migdia. Tenint en compte que la majoria de regidors no som professionals de la política, que treballem i que no tenim dedicació exclusiva a l’Ajuntament, deixar que s’autoconvoqui el ple a aquesta hora denota un intent de boicotejar el debat i, el més greu, de no afrontar el problema i buscar solucions.

    Els regidors de 9SV assistirem al ple de les 12 del migdia i exposarem les propostes que tenim pensades per a frenar, tant com es pugui, aquesta onada de robatoris.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.04.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^