X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Maig 2018

  • El Partit Popular de Sant Vicenç de Montalt treballa per a tots els veïns del nostre poble, tinguin la ideologia política que tinguin, perquè per davant de tot estan les persones i nosaltres pensem i treballem per a tots vosaltres.

    Después de más de dos meses y medio de la solicitud de pleno extraordinario en materia de seguridad, seguimos igual, vaya, como siempre: sin tener ningún tipo de solución ni propuesta por parte del Sr. Alcalde, tan solo una primera convocatoria a una comisión sobre la materia, que un poco más y la convoca para el año 2019. Si el Partido Popular gobernara en Sant Vicenç de Montalt pueden estar totalmente convencidos de que este problema se habría solucionado hace mucho tiempo, porque nos importan las vecinas y vecinos de nuestro pueblo, queremos lo mejor para ellos, se merecen actuaciones y no tan solo declaraciones de buenas intenciones.

    No ens cansarem de repetir que un ajuntament amb més de quatre milions d’euros de superàvit no el volem!! Volem i necessitem que els nostres vilatans en gaudeixin directament a les seves butxaques i no tan sols amb «números als balanços». 

    Sr. Alcalde, abaixi els impostos directes als nostres veïns; per a què vol més diners als comptes bancaris?


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.05.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^