www.svmontalt.cat

  • Normalment hem de preparar l’escrit per a la revista municipal uns quants dies abans de final de mes. Com que els plens municipals són el darrer dijous de cada mes, en moltes ocasions ens trobem que preparem un escrit dies abans que es produeixi el ple mensual. Això fa que algunes notícies que us arriben ja no siguin actuals o que temes interessants per al poble que han sorgit i s’han debatut en el ple d’aquell mes ja no es reflecteixin als nostres escrits fins a la revista del mes següent.

    De ben segur que aquest mes no serà una excepció, ja que el ple municipal del mes de maig és justament el darrer dijous, dia 31. En aquest ple haurem comentat temes cabdals per al futur de la política del nostre poble, però no els veureu en els nostres articles perquè els haurem escrit amb anterioritat.

    Estudiarem la possibilitat que la revista surti cap als voltants del dia 5 de cada mes i d’aquesta manera podrem presentar els escrits posteriorment als plens. Això donaria una visió més recent als texts que preparem i que us arriben a casa.

    En qualsevol cas, es presenta un mes de juny molt intens i molt interessant a nivell de política municipal. No us el perdeu!!!


Publicat el 01.06.2018