X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Juny 2018

  • El Govern posa en marxa la proposta del PSC de condicionar un solar a prop de la NII per millorar l’aparcament de cara a l’estiu. 

    La proposta feta pel PSC de reordenar i millorar l’aparcament, especialment de cara a la temporada d’estiu, pren forma i serà una realitat de cara a aquest proper estiu.

    Celebrem que l’equip de govern hagi interioritzat el problema de l’aparcament i les mesures que està posant en marxa vagin en la direcció apuntada pel portaveu del PSC, Javier Sandoval, l’estiu passat.

    Aquest nou espai d’aparcament controlat està ubicat davant de la Nacional II, i estarà vigilat per una persona que portarà el control de l’accés i el cobrament dels vehicles que vulguin estacionar-hi.

    Amb aquesta mesura s’evitarà i es minimitzarà l’impacte de l’incivisme pel mal ús de l’espai públic en la zona del litoral i part baixa del poble, com són el sector de Can Ripoll, Can Boada i Montalpark.

    Las proposta del portaveu del PSC era la de trobar un espai per a poder fer-hi un pàrquing, el qual donés més places d’aparcament per a poder donar cabuda a l’afluència massiva de famílies que utilitzen les nostres platges.

    Felicitem, doncs, el Govern per portar a terme la proposta del PSC.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^