www.svmontalt.cat

  • Ja hem deixat enrere el tercer any d’aquest mandat: tres anys d’un govern municipal en què hem engegat un munt de projectes, actuacions i propostes que hem anat executant, tot i la complexitat i lentitud que de vegades imposen els processos de l’Administració.

    També hi ha temes que estem redreçant, com el cas de la redacció del nou POUM o les obres de remodelació del passeig marítim. 

    A l’agost acabarem les obres de millora del parc dels Germans Gabrielistes, estem a punt d’iniciar les obres de reurbanizació de l’Av. Verge de Montserrat i aquest mes de juliol també es durà a terme la substitució de la gespa del camp de futbol.

    Passat l’estiu, engegarem els treballs que permetran finalitzar la remodelació del Casal de Cultura, iniciada al 2015, i les obres que serviran per a millorar l’accessibilitat a la biblioteca, mitjançant la supressió de les barreres arquitectòniques de l’accés d’entrada a l’edifici.

    Aquestes són algunes de les actuacions que tenim en curs, però en vindran més en els pròxims mesos i, malgrat que l’estiu és temps de vacances, el Govern no s’atura i continuem treballant amb molta intensitat perquè som conscients que encara hi ha moltes coses per fer i per millorar.


Publicat el 02.07.2018