X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Juliol 2018

  • Municipals 2019

    Nosaltres creiem que les eleccions municipals del 2019 seran una oportunitat per a avançar cap a la República, atès que el nostre projecte es basa fonamentalment en els valors republicans; ho portem al nostre ADN.

    Un dels valors fonamentals que apliquem és el compromís d’Esquerra amb la igualtat efectiva entre dones i homes, i és per aquest motiu que a Sant Vicenç, com a la resta del territori, ERC sempre ha intentat presentar llistes cremallera amb un alt grau de paritat.

    Aquest any hem volgut fer un pas més i, amb motiu de les eleccions municipals 2019, per primera vegada, ERC de SVM presenta una dona com a candidata per a alcaldessa.

    La regidora Berta Sala és la candidata d’ERC a Sant Vicenç de Montalt per a optar a l’Alcaldia del nostre poble: una dona amb valors republicans, compromesa amb la ciutadania, amb una sensibilitat social fora de tot dubte i, per sobre de tot, solidària i compromesa amb la pau i els drets humans.

    Molts i moltes coneixeu la Berta, però per a qui no, us informem que properament farem un acte de presentació de la nostra candidata al qual tothom estarà convidat. Molta sort,Berta, estem amb tu!


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.07.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^