www.svmontalt.cat

  • Propostes del PSC que es fan realitat

    El PSC segueix treballant des d’una oposició responsable, amb una visió crítica però constructiva i en positiu. Tenim projecte, escoltem molt i posem sobre la taula accions amb visió de poble, la majoria de les quals són consensuades amb la ciutadania.

    El PSC de Sant Vicenç té projecte de govern. En el ple del mes de maig es va aprovar una modificació de crèdit en què hi havia dues propostes del nostre grup: l’adquisició d’un remolc per a l’entitat dels geganters, que era una demanda que hem fet reiteradament, i l’adquisició d’una màquina de neteja per a les voreres.

    Una altra demanda del nostre grup és la d’intensificar amb més efectius la neteja de les zones del litoral del poble. També hem sol·licitat la regulació de velocitat a la zona de can Ripoll a 30 km/h, i hem sol·licitat l’accés al pàrquing regulat de la zona de Llardoners per als residents amb distintiu, peticions que han estat negociades entre el portaveu socialista, Javier Sandoval, i el Govern, i de les quals estem molt satisfets per la seva acceptació.

    Seguim treballant per millorar el nostre municipi.

    Bon estiu per a tothom.


Publicat el 02.07.2018